Gostilna Repnik, Vrhpolje 186, Kamnik
+386 (0)51 300 357 | +386(0)40 695 137 (penzion) info@gostilna-repnik.si

Sanjski poročni paket


Poroka je edinstven dogodek, za katerega želita ženin in nevesta, da ostane nepozaben in enkraten spomin. V današnji naglici, pa težko za vse poskrbimo sami, zato smo za vas pripravili Sanjski poročni paket, kjer vas bomo na poseben način razvajali; dan pred poroko in na sam poročni dan. Ker tradicija veli, da nevesta in ženin zadnje noči pred poroko ne smeta preživeti skupaj, smo pripravili program, ki vam ponuja ravno to. Poleg tega bomo na enem mestu poskrbeli, da bo vaš dan resnično popoln.


p3

Nevestin popoln dan s paketom Saten


S programom Saten želimo nevesti pričarati pravljični dan, ki ga lahko preživi s svojimi najbližjimi prijateljicami in sorodnicami. Paket vsebuje:

  • zadnje pomerjanje poročne obleke in urejanje vseh detajlov,
  • obisk stilistke, ki bo do perfekcije uredila nevesto s čudovito frizuro in ličili, ter razvajala njene nohte,
  • sproščujočo in poživljajočo masažo,
  • lahko večerjo in pregrešno razvajanje z vrhunsko kulinariko.

Večer pred poroko je velikega pomena in pomembno je, da ga nevesta preživi prijetno in predvsem brez stresa. Nevesta lahko izbere med dvema tematskima večeroma.

p4a

Paket El Clasico


p8

Preživele boste zabaven večer v »Budnarci« – stari muzejski hiši s črno kuhinjo in se preizkusile v:

  • peki kruha,
  • se spomnile, kako se pripravi slastna domača marmelada, s katero boste lahko razvajale svoj zakon,
  • pridobile nova znanja iz stare »domače lekarne« ali super slovenskih živil, ki jih boste lahko same nabirale v domačem kraju in ponovile zakaj jih vse uporabljamo.

Ob vsem tem vas bo spremljala degustacija vrhunskih, izbranih vin.

Paket El Divo


p7a

Večer boste preživele v našem mini hotelu, kjer bomo za vas pripravili:

  •  numerološko delavnico, kjer boste izvedele vse o tem, kaj pomenijo števila, ki jih izračunate iz svojega imena in priimka ter vašega rojstnega datuma,
  • domačo lepotilnico z mini šolo ličenja za vsak dan.

Seveda vas bo tudi tukaj spremljala degustacija izbranih penečih vin.

Ne glede na izbrani paket  bomo poskrbeli, da boste s svojo drago žensko družbo doživele nepozaben dan. Opremili vas bomo z enotno uniformo – majčkami ali ostalimi izbranimi oblačili po vaši želji. Skozi celoten večer vas bo spremljal fotograf in na koncu boste spomine dobile ujete v nepozabne utrinke. Predvsem pa se boste brez stresa do sitega naklepetale. Vsaka udeleženka bo prejela tudi posebno unikatno presenečenje, po izboru neveste.

Ženinov popolni dan


Ženinov popolni dan pred poročnim dnem bo nabit z adrenalinom in bo imel vonj po bencinu. Za vas smo pripravili nepozabno druženje, o katerem boste s fanti še dolgo govorili.

Ta ženinov dan se imenuje Vojna na odpadu!

Fantje se boste zbrali na avtoodpadu, kjer vas bomo postavili pred poseben izziv. Razdelili vas bomo v skupine in vas oblekli v delovne kombinezone, v roke vam bomo dali orodje in pred vas parkirali stare »kripe«. Vaša naloga bo avtomobile obuditi nazaj v življenje. Vsaka skupina bo imela tematsko nalogo, da avto sestavi in opremi glede na izbrano temo, ki jo skupina dobi.

Finalni test bo, da bo moral avto po opravljeni prenovi vžgati in se odpeljati do cilja, s tem pa vaša naloga še ne bo končana. Čisto na koncu boste morali avto po »evropskih smernicah« uničiti.

Na lokaciji bomo poskrbeli, da boste poleg adrenalina izkusili tudi prave steak-e in glede na vaš okus degustirali različna piva ali vina.

Ženina čaka tudi presenečenje v obliki car wash-a.

p9