Gostilna Repnik, Vrhpolje 186, Kamnik
+386 (0)51 300 357 | +386(0)40 695 137 (penzion) info@gostilna-repnik.si

Organizacija dogodkov


Poskrbeli bomo, da bo vaš dogodek pri nas prerasel v doživetje. Kulinarično organizacijo lahko mirno prepustite nam, saj imamo na tem področju že več kot 20 letne izkušnje. Vedno se potrudimo, da vaše zadovoljstvo preskoči v navdušenje.


d2

Praznovanja


praznovanja

Veste, da poseben dogodek ustvarja tudi lokacija dogodka? Zaupajte našemu okusu, ki se je pili dolga leta in počaščeni bomo, da boste svojo obletnico, rojstni dan, krst ali katero drugo slavje slavili v Gostilni Repnik. Rezervirate lahko mizo, kotiček, vinsko klet, teraso ali našo veliko dvorano, primerno za 100 oseb.

Obogatite ta dogodek z vrhunsko domačo kulinariko in gostje bodo navdušeni. Svojo obletnico, rojstni dan, krst, opravljeno diploma ali mature praznujte pri nas! Rezervirajte mizo, kotiček, izbrano sobo oz. vinsko klet, teraso ali našo veliko dvorano, v kateri lahko pogostimo do 100 oseb, in primerno obeležite dogodek z imenitno jedačo, pijačo, vzdušjem in v dobri družbi.

Otroška doživetja


otroskadozivetja

V gostilni Repnik smo gostitelji, ki seveda ne pozabijo na najmlajše goste. Tako smo za njih pripravili bogate programe animacij in iger, naša posebnost pa je, da se za gostiščem nahajajo različne živali, ki jih otroci obožujejo. Kateri svet je za otroka še bolj čaroben, kot svet živali?

Poročni dan


V naši čudoviti poročni dvorani lahko udobno pogostimo 100 vaših najdražjih gostov. Idilična livada z ribnikom, ki se nahaja za gostiščem bo častna lokacija vajine civilne poroke, po obredu pa bomo goste zapeljali z vrhunsko pogostitvijo po prijaznih cenah.

Če želita poročni dan še dodatno obarvati s čarobnostjo, vama nudimo poročno vožnjo s kočijo.

Vožnja s kočijo


d3

Naša velika ljubezen so konji. Konj simbolično izraža moč, eleganco, svobodni duh ter privrženost. Želite tudi vi začutiti vse to? Nudimo vam panoramsko vožnjo po Kamniku in okolici, poročno vožnjo s kočijo, vožnjo za promocijske namene ali izbrane dogodke kjerkoli v Sloveniji.

 

Muharjenje


Neokrnjene in raznovrstne slovenske vode so pravi muharski raj v osrčju Evrope. Muharjenje v nedotaknjeni naravi pritegne vedno več posameznikov, da tako preživijo svoj prosti čas daleč od nemirnega sodobnega sveta. Vabljeni, da v družbi izkušenih ribiških vodičev (Go Fly Fishing Slovenia) naredite prve zanesljivejše korake v muharjenje. Tisti, ribiško izkušenejši, pa v družbi naših vodičev pridobite spretnosti, ki bodo razširile vaša ribiška obzorja.

V naši celoletni ponudbi najdete muharjenje od zgodnje pomladi do pozne jeseni, v zimskem času pa ribolov na sulca, kralja slovenskih voda.

Rezervacije in povpraševanje

Kontaktirajte nas in naj se vaše doživetje začne!