Gostilna Repnik, Vrhpolje 186, Kamnik
+386 (0)51 300 357 | +386(0)40 695 137 (penzion) info@gostilna-repnik.si

Otroški rojstni dan


Rojstni dnevi so za otroke čarobni dnevi, polni pričakovanja iz vznemirjenja. Tista najboljša praznovanja si otroci zapomnijo za celo življenje in mi želimo ustvarjati najlepše spomine. Starši lahko izberete med dvema tematskima praznovanjema.


o3-ger

Konjičkov rojstni dan


o4

Rojstni dan v povprečju traja 3 ure, v tem času pa se otroci neizmerno zabavajo z jahanjem ponijev, česanjem konjev, izdelajo svojega ponija iz slame, ga narišejo po svoji domišljiji, se igrajo v senu pod vodstvom animatorja, pojejo tople mini prigrizke, se razveselijo domače torte in iščejo dragoceni zaklad. Lahko nam zaupate, da se otroci ob vseh živalih na našem posestvu počutijo odlično, varno in gredo domov polni vtisov in novega znanja.

Rojstni dan pri teti “Cveti Marjeti” v Budnarci


o5

Tudi to praznovanje traja 3 ure, otroci pa se spoznajo s peko kruhkov v pečici, se naučijo zakuriti ogenj, zamesiti kruh, izdelajo svoje mini hlebčke in pice ter jih spečejo v pravi krušni peči. To še ni vse. Pekli bomo tudi lončene skodelice, ki jih bodo otroci za spomin na slavljenca odnesli domov. S tem programom želimo spoznati otroke s tradicijo, saj bodo izvedeli kako so ljudje v starih časih spali, s kakšnim orodjem so delali, povedali pa jim bomo tudi zanimivo zgodbo o teti »Cveti Marjeti«, ki je znala skuhati čaj iz skoraj vseh rožic, ki rastejo v bližini.